Ny webbsida för planerade och pågående arbeten

Publicerad: 20 november 2023

Är du nyfiken på vilka arbeten som utförs längs vägar, utomhusmiljöer och fastigheter i kommunen?

Nu lanserar vi webbsidan ”Planerade och pågående arbeten” där du hittar kortfattad information om arbeten som på olika sätt bidrar till att göra Mora bättre.

Bild på webbsida

Montage av innehållet på webbsidan "Planerade och pågående arbeten".

På sidan presenteras kortfattad information om arbeten inom områdena infrastruktur, utomhusmiljö och kommunala fastigheter. Du hittar även länkar till samhällsviktig driftinformation från elnät, vatten- och avlopp, fjärrvärme, vägar och fiber.

Sidan är ett komplement till Mora växer-sidorna Öppnas i nytt fönster., där större bygg- och infrastrukturprojekt samlas och presenteras.

- Den här informationen är efterfrågad bland våra medborgare. Vi som arbetar i kundtjänst får ofta frågor om den här typen av arbeten och nu blir informationen mer tillgänglig. ”Pågående och planerade arbeten” är levande sida som uppdateras löpande, säger Karin Estenberg Johansson, kommunvägledare och ansvarig för plattformen.

- Vi vill att fler ska kunna ta del av Moras utveckling i stort och smått. Det är ett arbete som bidrar till att göra Mora bättre. Vår kundtjänst gör ett fantastiskt jobb med att besvara frågor från våra medborgare och hjälpa dem att hitta information och att ta del av kommunal service. Vi tror att den här sidan blir ett bra komplement, säger Farhad Rahavard, förvaltningschef för teknik- och serviceförvaltningen.

Sedan flera år tillbaka arbetar Mora kommun med appen och webbsidan ”Gör Mora bättre” Öppnas i nytt fönster., där medborgare kan lämna felanmälan och förbättringsförslag på specifika platser i kommunen. I tjänsten finns möjlighet att få direkt återkoppling när en åtgärd är utförd.

Senast uppdaterad: 20 november 2023