Koka vattnet i Bergkarlås och Gesunda
I samband med en avgrävd vattenledning har orent vatten kommit in i ledningssystemet i Bergkarlås. Vattnet behöver därför kokas till dryck och mat. I Gesunda ska vattnet kokas på grund av risk för vattenburen smitta.

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till Kulturskolan Mirandas administration och personal. Det finns också ett kontaktformulär som du kan använda för att skicka meddelande direkt till administrationen.

(Välj "Administrationen" om du är osäker.)


Information om behandling av personuppgifter
Mora kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.
Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem/verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.
Uppgifterna kan komma att överföras till andra system inom kommunen samt externa myndigheter/ verksamheter. För mer information om detta så kontaktar du vår förvaltningssekreterare.

Kulturskolan Miranda

Kulturskolan når du på telefon 0250 - 266 14 eller e-post miranda@mora.se. Du kan också använda kontaktformuläret som du hittar högst upp på denna sida.

Adress

Rosa huset
Älvgatan 53
792 32 Mora

Administration

Personal

Kontaktuppgifter till all personal på Kulturskolan Miranda hittar du längre ner på sidan.

Det går också att använda kontaktformuläret högst upp på sidan.

Senast uppdaterad: 16 september 2021