Vi söker brandmän till Dala-Järna, Särna och Vansbro

Brandkåren Norra Dalarna söker fler kollegor till stationerna Dala-Järna, Särna och Vansbro. Vi erbjuder ett omväxlande arbete vid sidan av din huvudsysselsättning som kommer utveckla dig både som person och medmänniska.

Vi söker fler brandmän

Vi söker fler brandmän till Dala-Järna, Särna och Vansbro

Brandkåren Norra Dalarna söker fler kollegor till Dala-Järna, Särna och Vansbro. Arbetet som deltidsbrandman, eller räddningspersonal i beredskap som det formellt heter, innebär att du har beredskap var fjärde vecka. Under den veckan förväntas du bära en personsökare dygnet runt och skyndsamt ta dig till stationen vid larm.

-Det är ett väldigt spännande och roligt arbete, kontrasterna blir oftast väldigt stora jämfört med sitt ordinarie arbete. Den veckan man har beredskap övar man också tillsammans, berättar Anders Lasses, operativ chef.

För att söka tjänsterna behöver du inte ha några förkunskaper. Vi ser till att du får den utbildning och fortbildning som behövs. Däremot behöver du vara fullt frisk och ha en normal fysisk status.

Lämna din intresseanmälan så hör vi av oss och berättar mer! Länk till annan webbplats.

Distriktschef i Vansbro är Mattias Ström (telefon 010-203 17 56, mattias.strom@wbrand.se), för Älvdalen är Per Pettersson (010-203 17 57, per.pettersson@wbrand.se) tf distriktschef.

Senast uppdaterad: 16 oktober 2019