Timvikarier för- och grundskola

VikarieBasen är en webbaserad mötesplats för tillfälliga jobb inom för- och grundskoleförvaltningen. Här anmäler du ditt intresse att arbeta som timvikarie. Din personliga profil och din kalender avgör om du matchar arbetsgivarens vakanser.

Lärare med elever

Vi söker främst lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare med behörig utbildning. Vi söker även dig som har ett genuint intresse för barn och deras utveckling. Du har förmågan att se barns olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Vidare är du ansvarsfull och har lätt för att samarbeta.

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

För att få vikariera på för- och grundskoleförvaltningen ska du

  1. Registrera dig på VikarieBasenlänk till annan webbplats
  2. Delta på en av våra informationsträffar.
  3. Ta med följande handlingar till introduktionen:
  • Betyg på relevanta utbildningar (= undersköterska, barnskötare, förskollärare eller lärare).
  • Ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret, OBS! originalhandlingen ska visas upp. Blankett för ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ska skickas till Rikspolisstyrelsen.


Nästa vikarieträff

Nästa vikarieträff blir i augusti - återkommer om datum.
Anmälan sker via mail till Annelie Lilja. OBS! begränsat med platser!
PLATS: Skolkansliet, Mora kommun.

Bra att veta

Eftersom förfrågningar om vikariat och dina svar kommuniceras med SMS är det viktigt att du finns anträffbar och svarar på mobilen från kl. 07.00 de dagar du vill arbeta.

Då Mora kommun har Nordea som bank måste du, för att få din lön till ditt bankkonto, även fylla i Nordeablanketten. Blankett finns att hämta längst ner på sidan.

Senast uppdaterad: 4 juni 2019