Information om coronaviruset
Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset, även kallat Covid-19.

Kulturlov

Höstlov i Mora är lika med kulturlov. Då händer det massor av spännande saker för dig som går i grundskolan. Dessutom är det gratis! Här hittar du information om alla aktiviteter och, när det är dags, formulär där du kan anmäla dig.

Vecka 44 varje år händer det massor av roliga saker för Moras barn och unga. Skulle du vilja spela i band tillsammans med andra, skapa gipsmasker eller lära dig beatboxing? Vill du gå på trollerishow eller minibio? Är du sugen på att lära dig programmera egna datorspel? Eller varför inte gå på halloweenparty?

Barn som ligger i en ring på golvet, fotograferade ovanifrån. Festlig stämning.

Vi på Mora kommun vill erbjuda alla Moras barn och ungdomar ett händelserikt höstlov. Vi vill att alla ska få uppleva kultur! Vi tror på gemenskap och kreativitet. Och vi tror på barn och unga. Därför har vi fyllt kulturlovet med massor av aktiviteter för dig som går i grundskolan. Alla aktiviteter är dessutom gratis!

Var med och påverka kulturlovet!

Vi vill att du som är ung ska vara med och påverka kulturlovet.

  • Har du en bra idé?
  • Har du en tanke du vill uttrycka?
  • Vill du vara med och skapa kulturlov på plats tillsammans med oss?

Var med och påverka vad som händer på kulturlovet. Gör det till ditt kulturlov! Säg vad du tycker direkt här på sidan, eller skicka e-post till kommunens barn- och ungkultursamordnare.


Senast uppdaterad: 10 augusti 2020