Kulturlov

Höstlov i Mora är lika med kulturlov. Då händer det massor av spännande saker för dig som går i grundskolan. På den här sidan presenterar vi programmet när det närmar sig höstlov.

Barn leker med höstlöv.

Vi på Mora kommun vill erbjuda alla Moras barn och ungdomar ett händelserikt höstlov. Vi vill att alla ska få uppleva kultur! Vi tror på gemenskap och kreativitet. Och vi tror på barn och unga. Därför fyller vi kulturlovet med massor av aktiviteter för dig som är barn och ungdom i Mora.

Vi vill att du som är ung ska vara med och påverka kulturlovet.

  • Har du en bra idé?
  • Har du en tanke du vill uttrycka?
  • Vill du vara med och skapa kulturlov på plats tillsammans med oss?

Var med och påverka vad som händer på kulturlovet. Gör det till ditt kulturlov! Säg vad du tycker direkt här på sidan, eller skicka e-post till kommunens barn- och ungkultursamordnare.Vi behöver din e-postadress för att kunna svara på ditt meddelande.

Skriv gärna ditt telefonnummer så att vi kan ringa dig.
Information om behandling av personuppgifter
Mora kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.
Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem/verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.
Uppgifterna kan komma att överföras till andra system inom kommunen samt externa myndigheter/ verksamheter. För mer information om detta så kontaktar du vår förvaltningssekreterare.
Senast uppdaterad: 8 maj 2023