Mötesplats förälder

Publicerad: 18 mars 2024 Uppdaterad: 19 mars 2024

Hösten 2024 startar "Mötesplats förälder" på Mora kulturhus och bibliotek. Träffarna arrangeras av Mora kommun och riktar sig till vårdnadshavare till barn och ungdomar mellan 0-20 år. Träffarna arrangeras efter önskemål från ungdomar i Mora.

Vilka teman är du som förälder intresserad av? Svara i enkäten längre ner på sidan.

Foto av entrén till Mora bibliotek och kulturhus

Träffarna arrangeras på Mora bibliotek och kulturhus i höst.

På "Mötesplats förälder" kommer du som vårdnadshavare till barn och ungdomar mellan 0–20 år ha möjlighet att ta del av olika föreläsningar och utbyta erfarenheter med andra föräldrar. Tillsammans hoppas vi skapa ett forum där du som förälder eller annan vårdnadshavare ska få med dig tips och verktyg på hur du kan stötta ditt barn eller ungdom i olika situationer.

I kommunens arbete med fokus på barn och ungas hälsa har ungdomar själva kommit med förslag om att erbjuda temakvällar för föräldrar inom olika teman. Nu samlar vi in önskemål från dig som förälder i enkäten nedan. Tack på förhand!

Vilka teman vill du se på Mötesplats förälder?


Jag skulle vilja ta del av föreläsningar och träffa andra föräldrar kring:

Vilka teman vill du se på Mötesplats förälder?

Mötesplats förälder är en del i kommunens satsning för att öka samarbetet mellan socialtjänst och förskola-skola-gymnasium genom projektet Tankesmedjan Tillsammans nolltilltjugo Öppnas i nytt fönster..

Senast uppdaterad: 19 mars 2024