Koka vattnet i Bergkarlås, Gesunda och på Sollerön
I samband med en avgrävd vattenledning under tisdagen har orent vatten kommit in i ledningssystemet i Bergkarlås. Ledningen är nu lagad men vattnet behöver kokas till dryck och mat. I Gesunda och på Sollerön ska vattnet kokas på grund av risk för vattenburen smitta.

Återkommande och större evenemang i Mora

Ett normalt år (utan pandemi) genomförs en mängd både stora och små evenemang i Mora regionen. Vissa evenemang genomförs vid ett tillfälle, andra är de som återkommer år efter år.

Vasaloppet 30 2020

Foto: Vasaloppet

Evenemangsarrangörer och näringslivet i kommunen kan behöva känna till när olika evenemang genomförs. För att underlätta vid planering av ett nytt evenemang eller för sin verksamhet så finns det en sammanställningen av de

Du som är intresserad av att besöka ett evenemang, stora som små, hittar information om evenemang på Visit Dalarnas sida Länk till annan webbplats..