Fiber för företag

Publicerad: 29 december 2022 Uppdaterad: 29 december 2023

En fiberanslutning till Mora Stadsnät ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.

Kvinna som jobbar på ett kontor

Varför välja Mora Stadsnät till ditt företag?

  • Mora stadsnät erbjuder ett öppet nät för företagare. I det öppna nätet konkurrerar olika tjänsteleverantörer om att erbjuda olika tjänster som passar för dig som företagare. Det gör att du alltid kan välja ett utbud som passar din verksamhet och du har möjlighet att byta tjänster och tjänsteleverantör när du vill.
  • Med Mora stadsnät får du kapacitet och prestanda som räcker både för idag och för framtiden. Den ger dig hög kapacitet och leveranssäkerhet efter dina behov.
  • Du investerar i en framtidssäker lösning som är både snabb och trygg.

Vill du göra en offertförfrågan redan idag, gör du det via vår e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Vid frågor kontakta oss här.

Kapacitetstjänster

Genom våra tjänsteleverantörer kan vi även erbjuda kapacitetstjänster med dedikerad kapacitet upp till 1 G/bits.

Svartfiber

Mora stadsnät kan erbjuda svartfiber till större delen av kommunen. Vi tillämpar SSnf:s avtal och SLA-nivåer och kan i centrala delar erbjuda fysisk redundans.

Colocation

Vi erbjuder möjlighet till inplacering av utrustning i våra noder. H-noden har avbrottsfri reservkraft, larm och släckutrustning med separat colocation yta med enkel access.

För mer information Kontakta Mora stadsnät

Senast uppdaterad: 29 december 2023