Om Rosa Huset

Rosa Huset bygger på ungas delaktighet och inflytande. Här kan du som är mellan 13-20 år träffa vänner och delta i olika aktiviteter.

motorevenemang Rosa Huset

År 2011 slogs dörrarna upp för det som idag är Rosa Husets ungdomsgård. Initiativet kom från unga som hade tröttnat på att det inte fanns en riktig mötesplats där de själva kunde skapa innehållet, i samarbete med vuxna.

Rosa Huset bygger på ungas delaktighet och inflytande. Varje år avsätts pengar och tid för dig som är mellan 13-20 år och som vill göra saker. Här kan du som ung tillsammans med våra coacher driva egna projekt. Om du har en idé som du skulle vilja testa, är det bara att du hör av dig till oss!

Men du behöver inte heller ta initiativet till något nytt. Vi som jobbar här arrangerar också olika evenemang, tex. konserter, turneringar och filmkvällar. Du är välkommen att hjälpa till, delta eller ha åsikter om innehållet. Svårare än så är det inte.

Vi har många lokaler och stora möjligheter. Vare sig du är musikintresserad eller helst bara tar en fika, så finns något här för dig.

Hoppas Vi ses!

Laserdisco Rosa Huset
Senast uppdaterad: 13 december 2022