Kulturhus

Välkommen till mora bibliotek & kulturhus. Du hittar kulturhuset mitt i centrala Mora. Här finns bibliotek, bygdearkiv, konsumentvägledare och utställningar. Vi arrangerar barnteater, föreläsningar, konserter och andra arrangemang.

Utsidan av Mora bibliotek och kulturhus

Kulturhuset ligger tillsammans med biblioteket i centrala Mora.

Kartposition på Google Mapslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

DagDatumÖppettiderMer information
Idag 15 december Stängt
Måndag 16 december 9.00-18.00
Tisdag 17 december 9.00-18.00
Onsdag 18 december 9.00-18.00
Torsdag 19 december 9.00-18.00
Fredag 20 december 9.00-18.00
Lördag 21 december 11.00-15.00
Söndag 22 december Stängt
Måndag 23 december 9-17 Dagen före julafton
Tisdag 24 december Stängt Julafton
Onsdag 25 december Stängt Juldagen
Torsdag 26 december Stängt Annandag jul
Fredag 27 december 9.00-18.00
Lördag 28 december 11.00-15.00
Söndag 29 december Stängt

Evenemang på kulturhuset

På kulturhuset händer det mycket spännande att ta del av. Föreläsningar, författarbesök, utställningar och vernissage, konserter, bokcirklar, barnteater och mycket mer.

I evenemangskalendern på Visit Dalarnalänk till annan webbplats hittar du våra arrangemang. Där kan du också se alla evenemang på Mora bibliotek och kulturhuslänk till annan webbplats. Du kan också följa Kultur i Mora på Facebook eller Instagram för att få veta om vad som händer hos oss.

Mora bibliotek och kulturhus på Visit Dalarnalänk till annan webbplats
Kultur i Mora på Facebooklänk till annan webbplats
Kultur i Mora på Instagramlänk till annan webbplats

Det finns möjlighet för personer och ideella föreningar att arrangera evenemang i kulturhusets lokaler. Vi har flera ytor som passar för föreläsningar, panelsamtal, konserter och annat.

Är du intresserad av att arrangera något i kulturhuset så ta gärna kontakt med oss som jobbar här. Tillsammans kommer vi överens om hur vi ska samarbeta. Det får inte vara kommersiellt.Du kan ta kontakt med

Är du osäker på vem du ska kontakta så välj den du tror är närmast. Vi hjälper dig att skicka din förfrågan till rätt person.

I kulturhuset finns flera utställningsytor. Vi har utställningar med både professionella konstnärer och hanterkare, och med amatörer.

Om du är intresserad av att ställa ut hos oss så kontakta gärna vår kultursekreterare.

Berätta för oss vad du tycker! Vi tar gärna emot dina synpunkter och förbättringsförslag. Var det något du tänkte vid ditt senaste besök hos oss? Kunde vi ha gjort något för att göra upplevelsen bättre för dig? Eller vill du ge oss beröm? Det får du självklart också göra.

Du kan skicka ett meddelande till oss direkt här, eller så kan du skicka ett e-postmeddelande till kulturochfritid@mora.se.
Senast uppdaterad: 20 september 2019